Finále Španielskeho superpohára v Saudskej Arábii ponúka opäť veľký súboj odvekých rivalov, teda Realu Madrid a Barcelony. Nepôjde samozrejme o jednoduchý zápas, no vďaka FLASHSCORE si ho spestríme tipovačkou o množstvo cien!

Ako dopadne toto finále a kto získa Španielsky superpohár? To je otázka pre všetkých čitateľov Forca Barca, nielen pre Premium členov. Tipnite si absolútne konečný výsledok súboja Real Madrid - FC Barcelona |1 - výhra Realu Madrid, 2 - výhra FC Barcelona| so začiatkom o 20:00. Svoj tip napíšte pod tento článok do komentárov.


VYHODNOTENIE

1. Lolzer
2. jjakub
3. helmans
4. exo12
5. kuboss

Poprosíme výhercov, aby sa nám ozvali na admin@forcabarca.sk, nech vieme, kam máme zaslať výhry! Pre ostatných - nezúfajte. Podobná tipovačka sa na forcabarca.sk objaví už čoskoro ;)


5 správnych komentárov pod týmto článkom získa vecné ceny od FLASHSCORE a z eshopu Forca Barca. V hre sú rôzne tričká, žabky, šiltovky, ponožky či podpivníky! 

Komentáre pod tento článok môžete pridávať do 14. januára 2024 do 20:00. Cenu získa až 5 výhercov, ktorí úspešne uhádli meno nového šampióna Španielskeho superpohára.  Úspešných tipérov zverejníme v pondelok v priebehu dňa po žrebe! Veľa šťastia!

Ďakujeme FLASHSCORE za podporu tohto projektu.
Pre LIVE VÝSLEDKY klikni
 SEM!

 

zdroj: forcabarca FLASHSCORE
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

74 komentáre
2024-01-14 09:32:29
2