Dňa 25. novembra utrpel Ansu Fati zranenie, o ktorom médiá popísali veľa protichodných informácií. Hovorilo sa o novom zranení aj o recidíve zranenia spred dvoch rokov. Dnes už novinár SER Catalunya tvrdí, že útočník sa čoskoro vráti na trávniky.

Tréner Brightonu Roberto De Zerbi 8. decembra povedal, že Ansu Fati potrebuje na zotavenie približne 3 mesiace, počítané od prvého dňa zranenia. To by znamenalo, že Španiel by mal byť v optimálnej forme okolo 25. februára. Medzitým sa dnes už objavili informácie, že 21-ročný hráč už má zranenie za sebou.

Ako informoval Sique Rodríguez v rádiu SER Catalunya, Ansi Fati sa prakticky zotavil zo zranenia a už je späť v Anglicku. Doteraz bol Španiel v Madride, kde sa liečil pod dohľadom Joaquína Juana, ktorý Ansu ošetroval už trikrát. Do Anglicka odcestuje medzi dnešným a zajtrajším dňom a už bude k dispozícii Robertovi De Zerbimu. Nie je však známe, či bude povolaný na nadchádzajúci zápas proti Wolves, ktorý sa uskutoční v pondelok.

V doterajších 17 zápasoch tejto sezóny Ansu strelil 4 góly a zaznamenal 1 asistenciu. Rovnaký počet zápasov vynechal v Britghtone kvôli poslednému zraneniu na pravej nohe.

zdroj: SER Catalunya
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2024-01-16 17:02:14
Bohužiaľ pri tomto chlapcovi to nikdy nebolo o tom kedy sa vráti... ale skôr o tom na ako dlho...