Robert Lewandowski opustil ihrisko v zápase proti Betisu pomerne rýchlo, keďže Xavi sa ho rozhodol vystriedať v 63. minúte zápasu. Ako informuje Mateusz Święcicki, Poliak v tomto stretnutí utrpel menšie zranenie.

"Lewandowski prechádzal mix-zónou a chvíľu sme sa s ním rozprávali. Povedal, že mu "niečo ťuklo", čo znamená, že cíti bolesť v krku, že nemôže bežať na 100%, nemôže odohrať finálnu fázu tohto zápasu tak, ako by chcel. Na druhej strane sebakriticky povedal "no, dnes veľmi zle,"" priznal novinár v relácii "Internacional Level" portálu Matchmaking.

Swiecicki však dodal, že podľa jeho názoru bola zmena motivovaná aj športovo, keďže Lewy odohral "beznádejné stretnutie". Novinár zároveň tvrdí, že zranenie nie je vážne a útočník by sa mal čoskoro zotaviť.

Nie je to jediná zákulisná informácia, ktorá sa objavila v spomínanom programe. Swiecicki tiež informuje, že Andrés Guardardo, ktorý z Betisu odchádza a včera mal rozlúčku, požiadal Ronalda Arauja o fotografiu s deťmi a Uruguajčan nielenže súhlasil, ale nečakane sám požiadal Mexičana o možnosť odfotiť sa s ním.

zdroj: meczyki.pl
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-01-22 19:05:59
Wtf takze xavi ho tam chcel nechat do konca😂😂to sme vpici