Ako informoval turecký novinár Sercan Dikme, prebiehajú rokovania o prestupe Oriola Romeua do... Beşiktaşu. Štvrtý tím tohtoročnej tureckej Premier League potrebuje posilu do stredu poľa a upriamil svoju pozornosť na barcelonského záložníka, ktorý v tejto sezóne nedostáva veľa šancí.

Oriol Romeu sa stal poslednou voľbou Xaviho, pokiaľ ide o hru v strede poľa. 32-ročný Španiel v tejto sezóne nehrá najlepšie a v systéme Barçy je dokonca ako piate koleso na voze. Z tohto dôvodu do médií prenikli správy o údajnom záujme rôznych klubov. V januári sme už čítali o Ríme a predtým napríklad o Getafe a Girone.

Gerard Romero dnes vo svojom vysielaní potvrdil, že ak sa operácia Oriolovho odchodu z Barcelony zrealizuje, klub už má pripravených možných dvoch kandidátov na jeho náhradu. Jednou z týchto možností podľa jeho slov nie je "mladý chlapec". Všetko však závisí od toho, či Romeu Barçu opustí.

Španielsky defenzívny záložník odohral v tejto sezóne 21 zápasov, v ktorých nazbieral niečo vyše 1100 minút. Fanúšikovia neboli spokojní s tým, ako Romeu hrával, na ihrisku bol dosť pomalý, často strácal lopty v dôležitých častiach ihriska a nedokázal pomôcť tímu upokojiť hru. Odkedy si to Xavi všimol, úloha bývalého hráča Girony sa výrazne zmenšila. Až tak, že je pravdepodobný jeho odchod v posledných dňoch tohto obdobia.

zdroj: Sercan Dikme, Gerard Romero
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-01-24 19:36:58
Prodat a raději dávat šanci mladým z B týmu (Casado? Nebo se pletu?). Oriol týmu stejně nemá co dát a mladý potřebují minuty víc.
2024-01-24 20:35:41
Vôbec nerozmýšľať a pokiaľ by za neho ponúkli 10-20 miliónov okamžite predať!!!