V 20. minúte štvrťfinálového zápasu Kráľovského pohára medzi FC Barcelona a Athletic Club sa zranil Alejandro Balde a musel opustiť ihrisko. Všetko však nasvedčuje tomu, že ide o mimoriadne vážne zranenie.

Katalánsky denník Sport a rádio RAC1 už poobede informovali, že dojmy o zdravotnom stave Baldeho sú negatívne. Ľavý obranca sa mal dnes podrobiť lekárskym testom, ale všetko nasvedčuje tomu, že odchovanec vynechá oba zápasy proti Neapolu v Lige majstrov.

Podľa Luisa Roja z madridského denníka Marca sa v Barcelone v súčasnosti diskutuje o tom, či Alejandro Balde bude musieť podstúpiť operáciu, alebo bude stačiť konzervatívna liečba. Hráč podstúpi ďalšie vyšetrenia, aby sa zistilo, či ide len o natrhnutie stehenného svalu, alebo je postihnutá aj šľacha. Ak by Balde musel podstúpiť operáciu, musel by pauzovať približne štyri mesiace, čo by pre neho v podstate znamenalo koniec sezóny a zrejme by vynechal aj na EURO2024. Ostatné médiá potvrdzujú správy Roja, a takisto Helena Condis píše, že Baldeho zranenie je vážne.

zdroj: španielske médiá
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2024-01-25 20:11:12
Super, už keď je u nás niekto zranený, tak to musí byť poriadne. Ako keby tých sračiek nebolo dosť aj bez zranení.
2024-01-25 20:52:16
Alonso to istí, že? Preto sa oplatilo si nechávať na lavičke takú poriadnu náhradu a Grimalda a Guerreira zadarmo nechať iným. Gratulujem manažmentu klubu. Alonsa sa mali zbaviť v lete a mal prísť poriadny cover k Baldemu a možno by mal aj nejakú formu v tejto sezóne keby mal konkurenciu. Jasné zahrá tam teraz Cancelo, ale toho nám treba najprv na RB a žiaľ to čo Kounde nechcel, tak aj po návrate Cancela zo zranenia bude musieť hrať celú polovicu sezóny znova na RB.
BORDEL. BORDEL. BORDEL. Čo viac k tomu môžem povedať.