Carlo Ancelotti mal dnes pred zápasom Realu Madrid s Las Palmas aj svoju tlačovú konferenciu. Talian dostal otázku, či je La Liga zmanipulovaná, na pozadí nedávnych slov Joana Laportu, v ktorých prezident Barcelony spochybnil integritu súťaže.

"Nerád sa príliš púšťam do takýchto polemík, aby som narážal na takéto slová. Tento týždeň sa o tom veľa hovorilo. Myslím si to isté, čo som už povedal predtým, že nemusíme odrážať narážky, pretože každý vie, čo sa za posledných 23 rokov v španielskom futbale stalo. Takže to je problém španielskeho futbalu, nie zmanipulovaná La Liga, pretože tá zmanipulovaná nie je. Španielsky futbal mal tento problém. Protikorupčné oddelenie prokuratúry a Guardia Civil to vyšetrujú, musíme im dať čas a počkať. Toto je problém španielskeho futbalu za posledných 23 rokov. Odrazenie strely nemá zmysel," povedal tréner Realu.

Ancelottiho sa tiež pýtali, či ho sklamalo správanie Xaviho, ktorý nedávno v súvislosti s týmito kontroverziami vyhlásil: "Povedal som, že bude ťažké vyhrať túto ligu." Tréner Realu Madrid reagoval nasledovne: "Nechcem tu vysvetľovať svoje pocity a osobné myšlienky v tejto veci."

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/real madrid

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.