Ďalšie zranenie Barcelony. Ako informoval Toni Juanmarti z katalánskeho denníka Sport, Sergi Roberto utrpel svalové zranenie a v dnešnom zápase proti Villarrealu nenastúpi.

Podľa novinára kapitán mal včera svalové problémy, čo znamená, že v krátkom čase nebude k dispozícii Xavimu. Juanmarti nešpecifikuje, o aké konkrétne zranenie ide, ale odhaduje, že Roberto bude absentovať nielen v dnešnom zápase proti Villarrealu, ale bude mimo hry približne dva týždne. Takto vynechá aj stretnutia proti Osasune a Alavésu a neistá bude aj jeho účasť v konfrontácii s Granadou.

Roberto sa tak pridáva k už skôr zraneným Ter Stegenovi, Gavimu, Marcosovi Alonsovi, Baldemu, Iñigovi Martínezovi a Raphinhovi. Xaviho manévrovací priestor sa neustále zmenšuje, a to sú niektorí hráči pod veľkou záťažou a potrebujú odpočinok. Juanmarti zdôrazňuje, že súčasné zranenie Roberta nemá nič spoločné so zranením stehenného svalu pravej nohy, ktoré bolo príčinou mesačnej absencie kapitána tímu. Od príchodu Xaviho vynechal 31-ročný hráč kvôli zdravotným problémom už 55 zápasov.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-01-27 09:45:16
Je to možné s tými zraneniami túto sezónu? Snáď sme ani jeden zápas neodohrali s kompletným kádrom túto sezónu