Robert Lewandowski je spájaný s prestupom do Major League Soccer, pričom na čele zoznamu záujemcov o poľského reprezentanta sú Los Angeles Galaxy a Chicago Fire. Včera však tréner Chicaga Fire Frank Klopas podpísanie zmluvy s útočníkom Blaugranas razantne vylúčil.

Situácia Barcelony, ktorá nemá dostatok peňazí a priviedla ďalšieho útočníka Vitora Roqueho, môže naznačovať, že Lewandowskeho odchod je možný. Americký tréner gréckeho pôvodu Klopas však tvrdí, že je to nereálne: "Každý tím v MLS by chcel, aby sa k nám Lewandowski pripojil. Ale bohužiaľ má ešte dva roky platnú zmluvu. Barcelona za neho zaplatila viac ako 50 miliónov eur, takže si nemyslím, že je to hráč, ktorý by prišiel do MLS, najmä teraz."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-01-29 20:26:04
Presne tak. Neočakávam, aby nejaký tím MLS zaplatil za Lewu aspoň 15 mega, čo je minimálna čiastka, ktorú si za neho môžeme ešte pýtať. Som zvedavý ako to dopadne cez leto s Lewom. Osobne by som bol za to ak by prestúpil do Saudskej, keďže od nich dostaneme suverénne najviac, ale samozrejme bude záležať od Lewu.