Jedným z hlavných letných prestupových cieľov Barcelony bude získanie defenzívneho záložníka. Katalánske médiá predložili dvoch kandidátov s rôznymi cenovými možnosťami.

Albert Masnou z denníka Sport informuje, že Deco chce priviesť Amadoua Onanu z Evertonu. Športový riaditeľ už v tejto súvislosti spustil niekoľko kontaktov. Problémom je, samozrejme, cena hráča. Everton za neho očakáva 60 miliónov, čo je suma, ktorú by skôr dali Chelsea alebo Arsenal ako Barca. Deco si už stanovil hranicu pre operáciu, ktorá by mohla byť maximálne 40 miliónov. Ak Onana môže odísť za túto sumu, tréner Barçy predloží ponuku. Uvidíme však, ako sa k dohode postaví samotný hráč.

Nedávno Mundo Deportivo informovalo, že Dion Lopy bol v rámci zimného prestupového obdobia v hľadáčiku Barcelony. Dnes novinár tohto denníka Javier Gascon píše, že záložník Almeríe je stále na zozname želaní Blaugranas ako jedna z možností, ak by finančné možnosti klubu boli stále obmedzené. Posledný tím tabuľky La Ligy minul minulé leto na tohto záložníka 6,5 milióna eur + 3,5 milióna v bonusoch.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
tunno Premium
2024-02-10 09:32:15
Financny limit na DM. Deco nesranduj.
2024-02-10 11:59:27
Ak príde ďalší priemerak ako Oriol, tak to je nádherná pozvánka pre všetkých cules na novú sezónu. Týmto krokom isto zaplnia štadión ... návrat na Camp Nou bude dávať ohromný zmysel ... 🙃