Gerard Romero prezradil, že Barcelona má v úmysle počas nasledujúcej predsezónnej prípravy opäť vycestovať do Spojených štátov a hrať tam proti Realu Madrid. Populárny novinár poskytol aj ďalšie informácie o Xaviho nástupcovi, hľadaní prestupov či budúcnosti Frenkieho de Jonga.

Romero uviedol, že Barcelona má troch silných kandidátov na prevzatie funkcie trénera v budúcej sezóne. Zaujímavé je, že každý z nich je z inej krajiny - Španielska, Talianska a Nemecka. V prípade posledných dvoch krajín by to mali byť Roberto de Zerbi a Hansi Flick. Pokiaľ ide o Španielov, už skôr sa objavili kandidatúry Xabiho Alonsa, Míchela, Imanola Alguacila, Mikela Artetu či dokonca Luisa Enriqueho, ale Romero zatiaľ neprezradil podrobnosti.

Romero tiež potvrdil správy Fernanda Pola z katalánskeho denníka Mundo Deportivo, že Barcelona už predložila ponuku Frenkie de Jongovi na predĺženie zmluvy. Dodal, že Holanďan musí dať odpoveď v najbližších týždňoch. Podľa Romera, ak chce futbalista zostať, klub mu bude musieť znížiť plat. Polo na druhej strane tvrdil, že o znížení platu nebude reč.

Romero sa dotkol aj budúcnosti Joãos. Podľa novinára chce Barça predĺžiť hosťovanie Felixa a v prípade Cancela by ho klub rád získal natrvalo za približne 15 až 20 miliónov eur.

Romero tiež priznal, že sa rozprával s jedným agentom a vyšlo najavo, že Barcelona má záujem o krídelníka, ktorý hrá na ľavom krídle v Serii A. Nie je to však Talian. Kto by podľa vás mohol byť na prestupovom zozname Barcelony?

zdroj: jijantes
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2024-02-13 07:23:41
Myslím že Chiesa teraz hráva LW a aj LM
2024-02-13 08:12:23
Hej, podpisu Pedra z Lazia lebo mu konci zmluva..😂