S odchodom Xaviho sa očakáva, že prvý tím Blaugranas čaká v priebehu leta ďalšia revolúcia. Jedným z hráčov na prestupovej listine je Raphinha. V klube pôsobí od roku 2022, Brazílčan však svojimi výkonmi trénerský štáb ani fanúšikov nijako zvlášť neohromil a už v júni tohto roka by mohol byť predaný.

Katalánsky denník Sport informoval, že o služby 27-ročného hráča má záujem niekoľko záujemcov. Tottenham Hotspur je totiž pripravený v lete za jeho podpis vyplatiť až 70 miliónov eur. Tottenham však nie je jediným tímom Premier League, ktorý sa o Raphinhu zaujíma, keďže podľa predchádzajúcich správ situáciu hráča sledujú aj Newcastle United, Manchester United a Arsenal. Hovorí sa aj o saudskoarabských kluboch, ktoré sledujú bývalého hráča Leedsu United, pričom s jeho podpisom sú spájané kluby Al-Nassr a Al-Hilal.

Barcelona má tiež ponuky na Arauja a De Jonga

Okrem Rafinhu má Barcelona ponuky aj na ďalších dôležitých hráčov svojho tímu. Denník tvrdí, že Joan Laporta už niektorým dôležitým členom klubu potvrdil ponuky na Ronalda Arauja a Frenkieho de Jonga. Zatiaľ čo Arauja považuje klub za "nedotknuteľného" napriek konkrétnemu záujmu Bayernu Mníchov, nad budúcnosťou Frenkieho visia otázniky. Správy z Jijantes predtým tvrdili, že Barcelona má za Holanďana od Spurs ponuku v hodnote 60 miliónov eur.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2024-02-15 10:31:40
Tak to ešte skúsiť vytiahnuť na takých 80M a šup preč s ním.
2024-02-15 10:36:00
Tottenham navýšil ponuku ze 70 mil. na 70 mil. ????? Dával jsem si to třikrát do kalkulačky a musím říct, že i po poradě s kolegy jsme dospěli k názoru, že to není o mnoho .......