Real Madrid dnes odohral zápas v rámci 25. kola španielskej ligy. Súperom tímu Carla Ancelottiho bolo Rayo Vallecano. Tentoraz ani jeden z tímov nedokázal zvíťaziť a zápas sa skončil remízou 1:1.

Prvý gól zápasu padol už v 3. minúte, strelil ho Joselu. Fede Valverde dostal kolmú loptu z vlastnej polovice a potom z pravej strany prihral útočníkovi Los Blancos, ktorý prekonal brankára hostí. Najprv čiarový rozhodca signalizoval ofsajd, ale po konzultácii s VAR bol gól uznaný.

Rayo Vallecano dokázalo odpovedať už v prvom polčase a v 27. minúte Raúl de Tomas strelil gól z pokutového kopu. Jedenástka bola uznaná po analýze VAR, kde rozhodcovia dospeli k záveru, že Eduardo Camavinga zahral loptu rukou vo vlastnom pokutovom území.

V 61. minúte videl Eduardo Camavinga žltú kartu a nebude môcť nastúpiť v ďalšom zápase Realu Madrid proti Seville 25. februára na Santiago Bernabéu. V 80. minúte mal dobrú príležitosť na skórovanie Toni Kroos, ale jeho strelu z priameho kopu brankár Raya zneškodnil. V nadstavenom čase videl Dani Carvajal, ktorý prišiel na ihrisko v 75. minúte, červenú kartu za úder do tváre súperovho hráča. Výsledok sa už do konca zápasu nezmenil a tímy si body podelili.

Rayo Vallecano 1:1 Real Madrid

0:1 Joselu 3'
1:1 Raúl de Tomas 27' (11m)

Rayo Vallecano: Dimitriewski; Balliu, Hernández, Lejeune, Espino; Palazon (De Frutos 56'), López (Pérez 64'), Valentin, García (Camello 81'); Trejo (Crespo 64'), De Tomas (Falcao 81')

Real Madrid: Lunin; Vázquez (Carvaja; 75'), Nacho, Tchouaméni, García; Valverde, Modrić (Güler 87'), Camavinga (Kroos 70'), Brahim (Rodrygo 70'); Joselu, Vinícius

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
Marian Premium
2024-02-18 16:41:38
Tá červená pre Carvajala bola unáhlená. Chvíľu predtým dostal žltú za pindy. Potom ho súper ťahal za dres, zahnal sa pravou rukou a udrel ho do pŕs, chlapík sa chytil za ksicht a šiel k zemi. Pekne nasimulované.
2024-02-18 17:18:58
Hlavne nakladat porad nasim a xavimu. City remizuje s chelsea doma obrana neexistovala,real s vallecanem remiza , nikdo z nich nema takovy potize s financema jako mi , ale my budeme porad jak kokoti hazet spinu. Fanousci barcy jsou vazne uplny pacienti. Zvlast kdyz vsude korumpuje madridska sracka a zkurveny novinari. To je po cem xavi vola , soudrznost , vubec se mu nedivim , delal chyby , ale to dela kazdej......vubec bych se nedivil kdyby to vyhlasil jen kvuli idiotum a trenoval dal.