Inter Miami sa dnes v druhom ligovom zápase aktuálnej sezóny stretol s LA Galaxy. Na ihrisku sme mohli vidieť až 5 bývalých hráčov Barcelony. Zápas sa skončil výsledkom 1:1 a deľbou bodov.

Pred samotným zápasom sa bývalí hráči Barcelony stretli v tuneli.

V 13. minúte mal Riqui Puig výbornú príležitosť skórovať za domácich, ale jeho strelu z pokutového kopu Callender zneškodnil. Brankár Interu Miami predvádzal počas celého stretnutia skvelé zákroky. V 29. minúte efektným spôsobom zastavil strelu z diaľky. V 69. minúte predviedol ukážku svojich schopností aj brankár Los Angeles Galaxy, ktorý zneškodnil strelu po zmätku v pokutovom území po voľnom kope.

Prvý gól zápasu padol až v 75. minúte po protiútoku domácich. Srbský útočník Dejan Joveljić otvoril skóre konfrontácie. V nadstavenom čase zápasu sa o fantastickú akciu postarali Leo Messi a Jordi Alba. Argentínčan po výmene niekoľkých prihrávok a prieniku do pokutového územia súpera trafil do siete na 1:1 a zachránil svojmu tímu bod.

LA Galaxy: McCarthy; Yamane, Yoshida, Cáceres, Aude (Nélson 79'); Delgado, Cerrillo; Fagundez (Pec 70'), Puig, Paintsil (Aguirre 86'); Joveljic (Berry 86')

Inter Miami: Callender; Yedlin, Avilés, Krivcov, Alba; Busquets, Gómez (Borgelin 84'), Gressel (Sunderland 84'); Messi, Suárez (Campana 67'), Taylor (Ruiz 67')

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/intermiami

Diskusia

1 komentár
2024-02-26 14:15:23
Puigové správanie počas zápasu mi pekne liezlo na nervy. Ten chlapec si stále myslí, že je hviezda. Mohol ukázať trochu viac skromnosti v Leovej prítomnosti, ale nie. SMH