Vzhľadom na finančnú situáciu klubu sa stalo trendom, že FC Barcelona v posledných oknách sleduje trh s voľnými hráčmi a počas najbližšieho letného prestupového obdobia to nebude inak.

Podľa katalánskeho denníka Mundo Deportivo Barcelona sleduje situáciu obrancu Atlética Madrid Maria Hermosa, ktorému v lete vyprší zmluva s klubom z hlavného mesta Španielska. Barça je pripravená rozlúčiť sa na konci sezóny s Marcosom Alonsom, ktorému končí zmluva. Zaujímavé je, že veterán by mohol zamieriť do Atlética Madrid ako voľný hráč. Črtá sa tak netypická výmena?

Ako už bolo spomenuté, 28-ročnému hráčovi vyprší zmluva s tímom Diega Simeoneho 30. júna a doteraz s podpisom novej zmluvy otáľal. Univerzálny obranca Hermoso môže hrať na poste ľavého obrancu i stredného obrancu a je skúseným hráčom s viac ako 170 vystúpeniami v La Lige.

Pre Barcelonu je to niečo lákavé, pretože by posilnila defenzívu osvedčeným hráčom bez nákladov na prestupové poplatky. Preto pozorne sleduje Hermosovu situáciu v Atléticu Madrid a zvažuje, že sa aktívne zapojí do boja o podpis tohto obrancu za predpokladu, že skutočne ukončí pôsobenie na Civitas Metropolitano.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
kluc Premium
2024-02-29 12:30:09
Podľa mňa viac ako dobrý backup