El Chiringuito TV informuje, že superhviezda Manchestru City Erling Håland sa dohodol s klubom na odchode v lete 2025 za 175 miliónov eur. Jeden z najlepších strelcov planéty v súčasnosti Håland v posledných rokoch vystúpil medzi elitu a od svojho príchodu do Manchestru City v roku 2022 sa posunul o krok ďalej.

Samozrejme, kluby ako Barcelona a Real Madrid mali o nórskeho internacionála vždy záujem a v roku 2022 sa ho dokonca pokúšali podpísať, než skončil na Etihad Stadium. Súčasná finančná situácia Barçy by dohodu sťažila, ale začiatkom tohto týždňa bol športový riaditeľ klubu Deco spozorovaný na stretnutí s agentkou útočníka Rafaelou Pimenta, ktoré trvalo tri hodiny.

To vyvolalo dohady o prestupe, aj keď by bolo ťažké ho uskutočniť v priebehu nadchádzajúceho prestupového leta. V roku 2025 by však veci mohli pre Barcelony klapnúť, keďže Håland sa údajne dohodol na odchode z Manchestru City v budúcom roku za odstupné vo výške 175 miliónov eur.

Zmluva Hålanda s tímom Pepa Guardiolu platí do leta 2027 a podľa predchádzajúcich správ sa ho snažili presvedčiť, aby podpísal novú zmluvu. Preto správa o existencii dohody o jeho odchode v budúcom roku vyznieva trochu zvláštne. Ak však takáto možnosť existuje, dá sa očakávať, že Barcelona sa pokúsi o kúpu útočníka, keďže Håland bol vysnívaným cieľom prezidenta klubu Joana Laportu.

zdroj: el chiringuito tv
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2024-03-01 18:16:55
Nebol by som proti príchodu útočníka s úrovňou Haalanda, ale pýtam sa čo Roque? Máme hrať s 2 hroťákmi, alebo klasika s Roquem na krídle? Momentálne nám chýba do budúcna mladé ľavé top krídlo. Nerád to vravím, ale Mbappe by sa z pohľadu pozície hodil viac. Kvara, Leao nikdy nebudú mať kvalitu Mbappeho a asi možno ani Viniciusa, tak utratiť na nich 90-150 mega nemá taký význam. Koho iného na LW? Ohľadom Estevaa je poriadne ticho.
2024-03-01 19:18:34
Šialene prestrelené sumy za prestupy všeobecne. Takých peňazí nie je hoden nikto, je to hnusný biznis.