Inter Miami (alebo možno skôr Barça Miami) nemal s Orlandom City žiadne zľutovanie. Leo Messi a Luis Suárez strelili po dva góly, jeden pridal Robert Taylor (po Suárezovej asistencii) a mužstvo ex-Barça hráčov rozbilo svojho súpera 5:0.

Už v 4. minúte otvoril skóre za Inter Miami Luis Suárez, ktorý po prihrávke Juliana Gressela trafil veľmi dobre z prvej.

Prišla 11. minúta a opäť to isté duo. Gressel inštinktívne rozohral z prvej lopty na Suáreza a ten predviedol nemilosrdné zakončenie, na ktoré je v Európe zvyknutý.

Pri treťom góle sa Uruguajčan zhostil úlohy asistenta a prihral Robertovi Taylorovi priamo do prázdnej brány.

A zápas bez gólov Lea Messiho? Určite nie, Argentínčan musel priložiť ruku k dielu. Gól na 4:0 nebol ničím iným ako kuriozitou. Messi poslal loptu do siete... hruďou, pričom chvíľu predtým obranca z bránkovej čiary vyrazil loptu rovno do brvna.

Posledný gól už bol výsledkom spolupráce dua Suárez-Messi. Uruguajský snajper sa opäť stal asistentom a odcentroval loptu priamo na hlavu Lea, ktorý si dokráčal po hlavičku a prekonal brankára.

Luis Suárez bol v 67. minúte vystriedaný a Leo Messi spolu so Sergiom Busquetsom a Jordim Albom odohrali celé stretnutie. Inter Miami má po troch zápasoch sezóny 2024 na konte 7 bodov a gólovú bilanciu 8:1.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/intermiami

Diskusia

4 komentáre
2024-03-03 10:49:25
... nuž, bavia sa chlapci, bavia😄
2024-03-03 10:58:42
Je vidieť, že ich spolupráca z Barce funguje naďalej. 👍👍👍