Bývalý hráč FC Barcelona Gerard Piqué sa objavil na Twitchi Ibaia Llanosa. Okrem iného sa Katalánca opýtal, ako vidí budúcnosť klubu.

"Myslím si, že fanúšikovia Barcelony chcú, aby im bola pravda povedaná do očí. Ak žijeme v tejto realite, musíme to povedať," povedal Gerard Piqué. "Nemôžeme robiť len dymovú clonu a hovoriť, že vyhráme Ligu majstrov, keď nemáte peniaze na to, aby ste mohli súťažiť. Nepoznám situáciu klubu do detailov... vyzerá to tak, že nie je najlepšia, ale myslím si, že každý socio by rád poznal pravdu, aby počul, že nemáme peniaze, že budeme 2-3 roky vsádzať na La Masiu. Ak klub nemá peniaze, čo chcete robiť?" uzavrel bývalý obranca v rozhovore pre Ibaia Llanosa.

Na otázku Llanosa, či za takéto slová dostane nejaký kredit, odpovedal: "Ale toto je pravda, čo máš robiť? Povedať: "Ideme kúpiť Hålanda!"? No, to by bolo úžasné, ale ako to chcete urobiť? (Smiech). Nejde len o Barçu, ale o každý klub na svete: musíte hovoriť pravdu. To, čo socios ukázali, je, že počas celej histórie klubu boli pri tom. Práve pozerám dokumentárny film o Núñezovi, ktorý bol prezidentom Barçy 23 rokov, a myslím si, že je úžasný, pretože ukazuje, že socios tu boli pre klub vždy, keď to potreboval. Takže je potrebné povedať pravdu," povedal 36-ročný niekdajší stopér.

zdroj: yt
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2024-03-04 12:38:47
Veľkú pravdu máš, Gérard!
2024-03-04 13:27:41
Radšej budem pozerať na mladíkov z La masie aj s ich chybami ako na predražené pokusy čo jedine tak vycicajú pokladnicu a zahrajú veľké nič.
Gérard na prezidenta!