Vzhľadom na prepad formy v prípade Oriola Romeu sa Barcelona v priebehu zimného prestupového obdobia pokúsila posilniť mužstvo o nového defenzívneho záložníka. Bližšie informácie priniesol Fabrizio Romano.

Ako prezradil taliansky novinár, Barcelona si počas nedávno skončeného zimného prestupového obdobia vyhliadla Sofyana Amrabata z Manchestru United. V skutočnosti to nebolo prvýkrát, čo boli Katalánci s marockou hviezdou spájaní, pretože ho sledovali aj minulé leto.

Hráč je momentálne na ročnom hosťovaní v Manchestri United z Fiorentiny a Červení diabli za neho talianskemu klubu zaplatia 10 miliónov eur. Stredopoliar sa však na Old Trafford nedokázal presadiť. A preto Barça preskúmala možnosť jeho podpisu tým, že kontaktovala celok z Premier League, aby preverila situáciu.

Keď sa však Barcelona obrátila na tím Erika Ten Haga v súvislosti s možnosťou predčasne ukončiť hosťovanie Amrabata, anglický klub odmietol spolupracovať. Od svojho prestupu do United odohral 27-ročný záložník len na 7 zápasov Premier League a v priemere odohrá len niečo vyše 50 minút na zápas. Okrem toho doteraz nestrelil gól, ani nezaznamenal asistenciu.

zdroj: fabrizio romano
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2024-03-08 07:52:43
Sranda jak se tu mluvilo o 40-50 mil, že je to skvělý hráč a oni ne a ne snížit částku. Nakonec je v United, kde sedí a mají výkupku 10 mil. Původní klub najednou pochopil nebo vedení stojí za nic a v United, kterého každý tým natáhne to umí líp?
2024-03-08 12:45:00
Každý týždeň ma ten Deco vyhliadnutého nejakého hráča, ale zatiaľ nikoho prakticky do Barce nedostal. Čakám kedy sa ponúkne vedeniu a nastúpi sám.