Keďže špekulácie o Barcelone a jej hľadaní nového trénera naďalej dominujú titulkom novín, z Nemecka prichádzajú nové informácie o tejto záležitosti. Blaugranas si vyhliadli viacerých nemeckých trénerov, pričom do úvahy prichádzajú Hansi Flick, Thomas Tuchel a Julian Nagelsmann.

Florian Plettenberg zo Sky Germany tvrdí, že Barcelona viedla konkrétne rozhovory s Pinim Zahavim, novovymenovaným agentom Hansiho Flicka. Flick je bez práce od septembra minulého roka, keď bol zbavený funkcie kormidelníka nemeckej reprezentácie. Meno 59-ročného trénera sa neustále skloňovalo ako možná alternatíva pre nástupcu Xaviho, pričom trénera dokonca nedávno najal Zahaviho za svojho agenta, aby mu zabezpečil nový klub.

Nie je žiadnym tajomstvom, že prezident Barcelony Joan Laporta má so Zahavim výborné vzťahy, minulý mesiac sa dokonca stretli na Montjuïc, keď Katalánci hrali s Getafe v La Lige. Teraz Plettenberg tvrdí, že v posledných dňoch prebehli medzi Barçou a Zahavim konkrétne rozhovory o Flickovi.

V správe sa uvádza, že Flick je teraz považovaný za jedného z "hlavných" kandidátov, ktorí by mali na konci sezóny nahradiť Xaviho v Barcelone. Bývalý tréner Bayernu Mníchov sa považuje za schopného prevziať vedenie katalánskeho tímu. Blaugranas však ešte neurobili konečné rozhodnutie v tejto veci, keďže zvažujú aj iné možnosti. Zatiaľ však prebehli konkrétne rozhovory len s agentom Hansiho Flicka.

zdroj: sky sports
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2024-03-08 07:33:21
Viem že ešte nejaký ten čas máme, ale už ma toto celé okolo nového trénera unavuje. Už by som chcel vidieť verdikt.