Približne týždeň pred kľúčovým zápasom Ligy majstrov proti Neapolu prišla Barcelona pre zranenie o dvoch kľúčových hráčov Frenkieho de Jonga a Pedriho. Zranenia otriasli zostavou Blaugranas a zatienili vynikajúcu formu klubu v La Lige za posledných niekoľko mesiacov.

Keďže Barcelona pristupuje k tomuto zápasu s Neapolom s oslabeným kádrom, v tábore Neapola panuje veľký optimizmus, pokiaľ ide o ich šance na postup do ďalšieho kola. Informáciu priniesol katalánsky denník Sport. Zdá sa, že Taliani si začali byť zdanlivo istí, že porazia Barcelonu, najmä po nedávnych zraneniach De Jonga a Pedriho.

Neapol si uvedomuje, že Barcelona sa spolieha na hráčov ako Gavi, Pedri a De Jong, keďže všetci zohrávajú kľúčovú úlohu v druhej línii pressingu tímu. Hoci sa tréner Barcelony Xavi spolieha na služby Sergiho Roberta, ktorý by mal nahradiť De Jonga, klubu bude citeľne chýbať kvalita spomínaných hviezd.

Neapol aj k tomuto zápasu pristupuje v úplnej tajnosti. Odmieta hovoriť s médiami a čokoľvek vypustiť do tlače. Klub dokonca zakázal hráčom prvého tímu hovoriť s novinármi v snahe udržať tajnosti pred nadchádzajúcou návštevou Barcelony. Neapol bude v skutočnosti hovoriť len na oficiálnych tlačových konferenciách Ligy majstrov, ktoré sú naplánované deň pred zápasom. Po remíze 1:1 v Neapole v prvom zápase potrebujú oba kluby na postup do ďalšieho kola vyhrať na Montjuïc.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2024-03-10 11:55:17
zatienili vynikajúcu formu klubu v La Lige za posledných niekoľko mesiacov........to si z nás děláte už srandu? Jeden jediný odehraný zápas bez stresu na který se dalo dívat za poslední měsíce a my máme top formu ?
2024-03-10 12:37:43
No čakám najhoršie v utorok. Tak ma aspoň nič neprekvapí a nebudem mať z toho takú depku.