Návrat Ferrana Torresa do hry sa nekoná. Dnes útočník ešte netrénoval s tímom, takže existujú pochybnosti, či bude pripravený na utorkové stretnutie s Neapolom.

Podľa Javiho Miguela z AS všetko nasvedčuje tomu, že Torres sa v pondelok pokúsi trénovať s tímom a ak budú jeho pocity pozitívne, bude povolaný na zápas Ligy majstrov. Na druhej strane, ak sa 24-ročný hráč nebude cítiť dobre, termín jeho návratu sa opäť posunie, tentoraz na nedeľňajší zápas La Ligy proti Atléticu.

Samozrejme, aj v prípade pozitívneho priebehu udalostí Ferran v konfrontácii s Neapolom nenastúpi od prvej minúty. V druhom polčase by však mohol byť cennou posilou, ak by sa situácia vyvíjala v neprospech Barcelony. Ferran je v tejto sezóne naďalej druhým najlepším strelcom Blaugranas s 11 gólmi na konte.

Na druhej strane, Marcos Alonso bol na dnešnom tréningu o niečo intenzívnejší ako včera. Podľa denníka Marca všetko nasvedčuje tomu, že dostane pozvánku na zápas proti Neapolu. Raphinha a Lamine Yamal tiež normálne trénovali. Čo sa týka ostatných mladých hráčov, s tímom trénovali Astralaga, Kochen, Cubarsí, Casado, Marc Guiu a Hector Fort.

zdroj: as.com mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.