Dnes popoludní Santi Aouna z portálu Foot Mercato informoval, že Hansi Flick a jeho agent sa pred niekoľkými dňami stretli s vedením Barcelony a že rozhovory prebehli pozitívne. Ako však píše katalánsky denník Mundo Deportivo, okolie bývalého trénera Bayernu Mníchov a nemeckej reprezentácie tieto správy poprelo.

Začiatkom marca Florian Plettengerg zo SkySport tiež napísal, že medzi Barcelonou a Hansi Flickom prebehli prvé rozhovory. O niekoľko dní neskôr nemecký novinár potvrdil, že takéto stretnutie sa uskutočnilo a že Flick je jedným z hlavných kandidátov na prevzatie trénerskej lavičky Barcelony. Podľa Rogera Torella z denníka Mundo Deportivo Hansi Flick spĺňa mnohé z požiadaviek, ktoré Deco uviedol vo svojich nedávnych vyjadreniach pre Catalunya Ràdio, aby sa ujal trénerskej lavičky Barcelony.

Okrem Flicka sa v médiách skloňovali aj ďalšie nemecké mená ako Thomas Tuchel, ktorý po skončení sezóny odchádza z Bayernu, a Julian Nagelsmann, súčasný tréner nemeckej reprezentácie, ktorý má zmluvu do konca Majstrovstiev Európy. Uvažuje sa aj o Luisovi Enriquem, Robertovi De Zerbim a Mikelovi Artetovi. Pred dvoma dňami však Sport informoval, že ratingy Hansiho Flicka aj Roberta De Zerbiho začali klesať.

Jaume Marcet z katalánskeho denníka Sport medzitým dnes napísal o stretnutí Flicka s Guardiolom v Manchestri, počas ktorého vraj obaja tréneri okrem iného diskutovali aj o Barcelone. Okrem rozhovoru s Pepom a jeho asistentmi Flick večeral aj s Domènecom Torrentom, Guardiolovým asistentom v Barcelone, Mníchove a Manchestri. Nemecký tréner sa vraj zaujímal o špecifiká Blaugranas, ktorí zvažujú jeho angažovanie.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.