Uplynulo viac týždňov a stále nie je jasné, kto sa stane trénerom FC Barcelona v budúcej sezóne. V médiách sa objavujú protichodné správy o Hansi Flickovi alebo Robertovi De Zerbim. Medzitým sa objavujú ďalšie mená ako Julian Nagelsmann.

Ako informoval Florian Plettenberg z nemeckého Sky Sport, Julian Nagelsmann, ktorému po EURO2024 vyprší zmluva s nemeckou reprezentáciou, chce o svojej budúcnosti rozhodnúť ešte pred turnajom, najlepšie v apríli alebo máji. Nagelsmann chce urobiť informované rozhodnutie skôr, aby sa potom mohol plne sústrediť na turnaj a neotvárať tému svojej budúcnosti. Novinár dodáva, že 36-ročný tréner je na zozname želaní Borussie Dortmund, ale vylúčená nie je ani práca v zahraničí.

Nagelsmannovo meno sa v súvislosti s Xaviho nástupcom na trénerskej lavičke Barçy nespomína často, ale vzhľadom na to, že reprezentuje Laportovi dobre známu nemeckú trénerskú myšlienku a že existuje možnosť, že by bol v lete voľným trénerom, zaraďujú ho medzi kandidátov. Treba však poznamenať, že v Barcelone by nemohol pracovať už od 1. júla, keďže EURO prebieha od 14. júna do 14. júla.

zdroj: sky sport
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.