Prezident Neapola Aurelio De Laurentiis sa postaral o rozruch hodiny pred zápasom Barcelony s Neapolom tým, že vtrhol doprostred živého rozhovoru s hráčom Politanom pre Sky Sports Italia a nahnevane ho okríkol. Videá zverejnené na internete ukazujú túto sekvenciu z dvoch pohľadov, z toho, ktorý zaznamenal El Chiringuito zvonku, a z toho, ktorý bol v priamom prenose.

Movistar Plus+ zverejnil aj časť rozhovoru s trénerom Calzonom, ktorý sa uskutočnil v blízkosti rozhovoru s Politanom. V ňom je vidieť, ako prezident neapolského klubu kráča vzadu a kričí smerom k talianskemu hráčovi.

"Politano, poď sem! Di Marzio je ten, s ktorým by si sa mal rozprávať! Čo to, k***a, robíš? Je to v poriadku, Di Marzio?"

Po týchto slovách sa dostal k hráčovi a vytiahol ho von, čím prerušil rozhovor, ktorý sa nedal dokončiť. Prezident Neapola sa o chvíľu vrátil, už bez hráča, aby opäť urazil tím Sky Sports a postrčil zamestnanca televíznej stanice.

Riaditeľ Sky Sports Federico Feria reagoval na situáciu, ktorá sa odohrala na Montjuïc.

"O tom, kto bude viesť rozhovory pre Sky Sports, rozhoduje spoločnosť Sky Sports. To, čo sa stalo nášmu novinárovi a kameramanovi, nás zaskočilo: odsudzujem to bez ďalších komentárov. Jedno je isté: budeme konať ako zvyčajne, profesionálne, prísne a dôveryhodne."

Toto nie je prvý konflikt Aurelia De Laurentiisa s médiami v tomto období. Pred zápasom s Juventusom sa na internet dostalo video, v ktorom prezident začal pred kamerou kritizovať televíziu: "DAZN nemá právo robiť čokoľvek. Odíďte hneď."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2024-03-12 09:45:37
Stary pan to nezvlada. Velmi velmi prajem barce postup.
2024-03-12 12:49:40
Však je to talian... Nečudujme sa 🤣 Niektorí taliani sú blázni...😃