Pred dôležitým zápasom Ligy majstrov proti Neapolu bol André Cury, agent Vitora Roqueho, hosťom relácie "Què t'hi Jugues!" na rádiu Cadena SER. Nižšie uvádzame niekoľko najzaujímavejších výrokov z rozhovoru.

"Vitor Roque sa cíti dobre, v Barcelone je veľmi šťastný. Čaká na ďalšie príležitosti, ale zostáva sústredený, takže keď prídu, vyústia do gólov," uviedol Cury pre SER Catalunya. Útočníkov agent tiež dodal, že od príchodu do Barcelony si všimol zmenu: "Futbal je o niečo rýchlejší a lopty sú o niečo silnejšie. Myslím si, že Vitor Roque si počína dobre, je dobre fyzicky aj psychicky pripravený."

V dnešnom zápase Ligy majstrov je v stávke záchrana sezóny. V španielskej lige je prehra s vedúcim Realom Madrid výrazná, jediná šanca na trofej v tejto sezóne je v európskych pohároch. André Cury dal jasný odkaz: "Vitor Roque má rád dôležité zápasy. Som si istý, že ak bude dostávať minúty, ale v správnom množstve, ktoré mu dodajú pokoj, bude strieľať góly za Barcelonu. Útočník nemôže hrať 12-13 minút, tie mu nedodajú sebavedomie. Musia ho nechať hrať."

Brazílskeho agenta sa pýtali aj na najlepšiu pozíciu Vitora Roqueho na ihrisku: "Vitor Roque môže hrať na krídle, ale ideálna pozícia pre neho je pozícia 9." Vysvetlil aj pôvod jeho prezývky: ''Jeho otec hral za brazílsky klub a volali ho tiger, pretože sa veľa bil. Neskôr začali jeho synovi hovoriť Tigrinho." Na samom konci rozhovoru v relácii Què t'hi Jugues! hovoril o vychádzajúcej hviezde brazílskeho futbalu, konkrétne o Estevaovi Willianovi 'Messinhovi': "Je špičkový, hrá iný druh športu. Dúfam, že dostane šancu prísť do Barcelony. V budúcnosti má šancu získať Zlatú loptu."

zdroj: cadena ser
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2024-03-12 18:26:12
Snad dneska dostane několik minut hrát proti Neapoli. Uvidíme.
2024-03-12 18:35:38
Ok dnes asi nie,ale prečo Xavi v niektorých zápasoch LL nevyskúšal 4-4-2 vo dvojici s Yamalom,obidvaja rýchli,technicky vybyvení a podpora zo zálohy *Fermín alebo Joao F,