Šatňa Barcelony bola optimistická, pokiaľ ide o výsledky žrebu, po ktorom Barcelona odohrá dvojzápas proti PSG. Hráči poskytli množstvo rozhovorov týkajúcich sa štvrťfinálového stretnutia. Pozývame vás, aby ste si prečítali vyjadrenia futbalistov.

Ronald Araujo pre TV3: (o Mbappém) "Je to skvelý futbalista. Pre mňa je dnes najlepším hráčom v situáciách jeden na jedného, je pre nich veľmi dôležitý. Neviem, na akej pozícii bude hrať, ale uvedomujeme si, aký je to kvalitný futbalista. Majú aj Ousmaneho, ktorý je tiež veľmi dobrý v súbojoch jeden na jedného. Budeme sa snažiť čeliť tejto ich prednosti aj naším futbalom."

Raphinha pre ESPN: "Je to osem tímov, ktoré sú favoritmi na titul, vedeli sme, že každý tím, proti ktorému budeme hrať, bude ťažký a PSG nie je iný, bude to ťažký zápas, ale vieme, čo môžeme dať a ako prispieť k víťazstvu, aby sme mohli byť v ďalšom kole."

Vitor Roque pre ESPN: "Budú to dva zápasy, chceme byť majstrami, takže musíme dobre pracovať a kvalifikovať sa do ďalšej fázy."

Robert Lewandowski pre TV3: "Nie je to len o Kylianovi Mbappém, ale aj o ďalších hráčoch ako Ousmane Dembélé. Myslím si, že pre neho môže byť tento zápas veľmi vzrušujúci. Odohráme lepší zápas ako proti Neapolu a budeme hrať v semifinále."

Pau Cubarsi pre Sport: "Zostali len najlepšie tímy na svete, všetky sú silné a schopné vyhrať. Budeme sami sebou, budeme bojovať o Ligu majstrov až do samého konca a vybojujeme si ju. Som pokojný, snažím sa byť naďalej sám sebou, s mojou rutinou ako vždy; som veľmi šťastný."

Lamine Yamal pre DAZN: "Keď sa dostanete do štvrťfinále Ligy majstrov, všetci súperi sú ťažkí. Proti PSG budeme hrať rovnako ako proti Neapolu a pokúsime sa postúpiť do ďalšieho kola. Budeme hrať tak ako vždy."

Ako môžete vidieť, hráči Barcelony pristupujú k Parížanom s rešpektom, ale nie so strachom. V šatni vládne pocit, že dostať sa do finále je možné, ale stať sa môže stať čokoľvek.

zdroj: španielske médiá
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-03-16 09:12:33
veď hej, chlapče, ale kto ťa pustí na ihrisko?
2024-03-16 17:53:07
Len tak pre info: majú OusmanA, nie Ousmaneho. Jeho meno sa totižto vyslovuje "usman", nie "usmané".