Zatiaľ čo talent a kvalita Pedriho sú nesporné, jeho problémy s kondíciou začínajú vyvolávať obavy. Odkedy v sezóne 2020/21 odohral viac ako 70 zápasov za klub a krajinu, 21-ročný hráč je náchylný na zranenia a nedokáže absolvovať celú sezónu bez zranenia.

Začiatkom tohto mesiaca utrpel Pedri ďalšie zranenie - už tretie v tejto sezóne, ktoré ho vyradilo na viac ako mesiac.

Hoci sa pôvodne predpokladalo, že v tejto sezóne už hrať nebude, teraz sa očakáva, že španielsky internacionál by sa mohol vrátiť včas na budúci mesiac v odvete štvrťfinále Ligy majstrov proti PSG.

Nedávno sa Pedri prihlásil do aplikácie The Residency, kde odpovedal na otázky fanúšikov a zároveň poskytol aktuálne informácie o svojom zotavení a možnom návrate. V diskusii o tom, ako prebieha jeho zotavovanie z posledného zranenia, 21-ročný stredopoliar povedal: "Všetko ide zatiaľ dobre. Okrem rekonvalescencie a práce v posilňovni sa starám o svoju stravu, odstraňujem veci, ktoré mi nevyhovujú, a pokračujem aj v pilatese a hyperbarickej komore."

K možnému termínu svojho návratu Pedri dodal: "Čo najskôr, ale bez stanovenia dátumu alebo konkrétneho zápasu. Chcem byť v najlepšej forme a užiť si najdôležitejšiu časť sezóny so spoluhráčmi... pretože nás čaká niekoľko skvelých zápasov."

Na otázku fanúšika, či dúfa, že sa stihne vrátiť na EURO, Pedri odpovedal: "A tiež na záverečnú časť ligy a Ligy majstrov."

Počas rozhovoru Pedri odpovedal aj na otázku, čo si myslí o zázračnom mladíkovi Lamine Yamalovi: "Je to špičkový hráč a skromný chlapec."

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.