Už je to dávno, čo Javi Miguel poskytol nejaké správy zo šatne Barcelony. To sa dnes zmenilo, keď novinár madridského denníka AS prezradil Xaviho plány na prvý zápas proti PSG. Podľa neho má tréner len jednu pochybnosť týkajúcu sa základnej jedenástky Blaugranas.

Podľa Miguela Xavi už myslí na stretnutie s PSG, hoci do jeho začiatku zostávajú ešte tri týždne. Podľa aktuálnej koncepcie by defenzívnu líniu mali tvoriť brankár Marc-André ter Stegen a obrancovia Jules Koundé, Pau Cubarsí, Ronald Araujo a João Cancelo. Portugalčan bude teraz pripravený hrať po nedávnych pochybnostiach o jeho zdravotnom stave. V druhej formácii by naopak mali nastúpiť Andreas Christensen, İlkay Gündoğan a Frenkie de Jong. Podľa Miguela je Xavi uistený, že Holanďan bude na tento súboj pripravený. Na druhej strane, v prípade Pedriho zatiaľ nie je nič známe, keďže klub bude urýchľovať návrat mladého záložníka.

Ak všetko pôjde podľa aktuálnej situácie, jediné pochybnosti trénera sa budú týkať útoku. Istotami sú Robert Lewandowski a Lamine Yamal, ale o tretie miesto sa zvedie boj. Raphinha má po posledných dobrých výkonoch momentálne väčšiu šancu hrať, ale Ferrana Torresa ešte nemožno vyškrtnúť. Španiel nehral od 31. januára a jeho návrat na ihrisko sa odložil takmer o mesiac, ale na najbližší zápas proti Las Palmas by mal byť k dispozícii. O tom, v akej bude fyzickej a športovej forme, rozhodne konečné rozhodnutie Xaviho.

Treba však pripomenúť, že portál Culemania, kde Miguel tiež uverejňuje svoje články, musel pred časom uverejniť opravu, ktorú si vyžiadala Barcelona. Zdôrazňovalo sa v ňom, že novinár nemal s Xavim už niekoľko mesiacov žiadny kontakt.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.