Joan Laporta poskytol exkluzívny rozhovor pre katalánsky denník Mundo Deportivo, v ktorom sa vyjadril k možnému prestupu Kyliana Mbappého do Realu Madrid.

Na otázku o možnom príchode Mbappého do Realu Madrid Laporta naznačil, že dohoda nie je vôbec istá, a tiež naznačil, že podľa neho by francúzska hviezda spôsobila problémy v šatni Los Blancos: "Majú tam problém. Musíte predávať hráča, však? Pretože obaja nebudú hrať na rovnakej pozícii [Vinícius a Mbappé; pozn. red.]. A hovoriť o číslach, ktoré tam budú, určite to naruší šatňu."

Dá sa predpokladať, že prezident tu narážal na ťažkú povahu Kyliana Mbappého, o ktorej francúzske médiá informovali počas jeho pôsobenia v PSG. Útočník sa vraj dostával do konfliktov so spoluhráčmi zo šatne, predovšetkým s Neymarom, ktorý napokon Paríž opustil. Na otázku, či má nejaké dôverné informácie o prípadnom prestupe Francúza, Laporta odpovedal:

"Nie, mám intuíciu. V tom spočíva ich problém. Musíte predávať hráča [ak príde Mbappé - pozn. red.], však? Pretože obaja nebudú hrať na rovnakej pozícii a navyše sú to veľmi významní hráči. A keď hovoríme o počtoch, ktoré tam budú, určite to narúša šatňu. Nie je to darček."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2024-03-21 21:12:10
V tejto chvili sa veci maju tak, ze Perez s Ancelottim vedu ich klub a satnu ukazkovo. Narozdiel od nas. Uplne zbytocny komentar od Laporty.
2024-03-21 21:14:12
A TY SI BOL V OBOBCH SATNIACH,ZE TO VIES?