Pripravili sme si pre vás niečo nezvyčajné - čitatelia forcabarca.sk budú mať možnosť zapojiť sa do hlasovania a zvoliť tak najlepšiu základnú jedenástku FC Barcelona v 21. storočí. Máte sa na čo tešiť a samozrejme - všetci sme zvedaví na konečnú TOP XI a samozrejme trénera.

Cieľom tohto projektu je umožniť fanúšikom FC Barcelona v našom regióne, teda na Slovensku a v Českej republike, aby sa mohli zapojiť do hlasovania a postupe týždeň čo týždeň, post po poste, formovať najlepšiu základnú jedenástku FC Barcelona v tomto tisícročí. Prečo sa pozrieme bližšie len na posledných 24 rokov? Odpoveď je jednoduchá, nakoľko väčšina fanúšikov si pamätá obdobie väčšinou od Ronaldinha a predovšetkým Guardiolovej Barcelony.

 

Zostavu bude tvoriť 11 hráčov v rozostavení typickom pre Blaugranas, teda 4-3-3. Každý týždeň v sobotu sa objaví nové hlasovanie týkajúce sa nového postu v zostave a takisto vyhodnotenie predchádzajúceho hlasovania. Na záver budeme vyberať aj trénera pre danú TOP XI. My vo ForcaBarca.sk sa pokúsime na každý post predom vybrať ponuku tých najlepších hráčov za dané obdobie a z týchto hráčov vďaka vašim hlasom vzíde ten najlepší hráč pre danú pozíciu. Máte sa na čo tešiť...

Celý projekt sme odštartovali hlasovaním o najlepšieho brankára. Víťazom sa s prehľadom stal Marc-André ter Stegen. Dani Alves je najlepším pravým bekom. Najlepším pravým stopérom sa podľa predpokladov stal Gerard Piqué, a k nemu ste ako parťáka vybrali samozrejme Carlesa Puyola. Za legendárneho obrancu počas uplynulého týždňa hlasovalo až 93% z celkového počtu 282 hlasujúcich.

V priebehu nasledujúcich dní budeme vyberať najlepšieho ľavého beka FC Barcelona v tomto storočí. Aj tomto prípade je favorit pomerne jasný :). Vyberať si môžete z pätice ľavých obrancov v ponuke. Kto je teda najlepší? Hlasujte!

Hlasovať môžete do soboty, 30. marca do 12:00.

zdroj: forcabarca.sk
foto: twitter forcabarca.sk

Diskusia

5 komentáre
2024-03-23 12:16:59
Opäť do bude jasný víťaz a trojica v zálohe bude tiež jasná ako fakľa. RW detto.
2024-03-23 13:03:46
Tak toto je asi najjasnejšia anketa doteraz. Čudoval by som sa, keby mal Alba menej ako 94%.