Podľa novinára katalánskeho denníka Sport Alfreda Martíneza, ak sa Barcelone podarí uvoľniť miesto v rámci finančnej fair play, Portugalčan zostane v Katalánsku aj v ďalšej sezóne. Najlepšou možnosťou pre Barçu by bolo ďalšie hosťovanie, ale Atlético sa tomu bude chcieť za každú cenu vyhnúť a uprednostní, aby João Felix opustil klub na základe definitívneho prestupu.

Alfredo Martínez uvádza, že Diego Simeone sa chce za každú cenu vyhnúť situácii z minulého roka, keď sa João Felix zúčastnil na predsezónnej príprave s Atléticom. Tréner Los Colchoneros je neoblomný v tom, že Felixa vo svojom kádri nechce a vedeniu klubu jasne komunikuje svoje očakávania. Felix má zlé vzťahy nielen s fanúšikmi, ale aj s mnohými spoluhráčmi a jeho prítomnosť v kádri by atmosfére v tíme neprospievala a mohla by viesť k zbytočným konfliktom. Preto Atlético robí všetko pre to, aby Portugalčanovu budúcnosť vyriešilo čo najskôr.

Barcelona chce, aby João zostal aj v ďalšej sezóne, ale obmedzujú ju problémy s finančnou fair play. Martínez však tvrdí, že ak sa podarí vytvoriť priestor, Portugalčan zostane v Barcelone aj v ďalšej sezóne. Ďalšou otázkou je, za akých podmienok by sa tak mohlo stať. Atlético by sa chcelo zbaviť "problému" Felixa raz a navždy a definitívne ho predať. Blaugranas však budú chcieť rokovať o ďalšom hosťovaní, takže sa treba pripraviť na náročné rokovania, ale ak chce madridský klub vyriešiť tento problém čo najskôr, musí byť vo svojich očakávaniach flexibilnejší.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2024-03-24 14:04:21
keď sa ho chcú zbaviť a Barcelona ho chce nech ho na dajú za symbolicky cenu
2024-03-24 15:30:58
Treba im ukázať vlastnú medicínu, ako nás oni naťahovali s Griezmanom, nakoniec ho dostali za bagateľ. Máme tromfy v rukácĥ, kedže vrátiť sa nechce a ani na hosťovaní v Chelsea okno do sveta neurobil. Čiže za veľké peniaze o neho bitka nebude.