Agent Vitora Roqueho André Cury sa zúčastnil relácie "Tú diràs" na rádiu RAC1, aby analyzoval prvé tri mesiace pôsobenia mladého brazílskeho útočníka v hlavnom meste Katalánska. Okrem iného uviedol, že existujú kluby, ktoré by už chceli 19-ročného hráča získať.

"Momentálne existuje rad klubov, ktoré by ho chceli kúpiť za 50 miliónov eur. Barça zaplatila len 10, takže by to bol veľmi dobrý obchod. S tromi takýmito operáciami by vyriešili svoje ekonomické problémy."

"Barça by platila 5 miliónov každých 6 mesiacov, kým by nedosiahla dohodnutú sumu 31 miliónov. Aby sa splnili všetky bonusy, Vitor by musel byť hráčom základnej jedenástky. Ak ním bude v Barçe vo veku 20 rokov, jeho cena bude určite 200 miliónov. Jeden milión z bonusov za Zlatú loptu a dva alebo tri za to, že bude medzi tromi najlepšími na galavečere FIFA. Zvyšok za to, že bude hrať od začiatku v polovici zápasov."

"Je veľmi rád, že má možnosť hájiť dres Barçy. Je vo veľmi dobrej fyzickej forme a je veľmi silný aj psychicky, čaká na minúty, aby to ukázal na ihrisku. Xavi ho má veľmi rád a rešpektuje jeho prácu. Chápe aj situáciu, ale myslím si, že v niektorých zápasoch by mohol odohrať o pár minút viac. Na hosťovanie však neodíde."

"Vitor Roque je kompletný hráč, čo môžu potvrdiť hráči ako Romario a Rivaldo. Pozícia číslo 9 je v Barçe veľmi dobre obsadená. Barça sa nemusí obávať o Endricka, podľa môjho názoru musí myslieť na podpis Messinha, pretože spolu s Vitorom by fanúšikom urobili veľkú radosť. Stavím na neho, pretože je to nový Neymar."

"Real ukazuje, že sa zbláznil, keď zaplatil veľmi vysoké sumy za Rodriga a Viníciusa. Navyše v prípade Viníciusa nás zradil jeho agent. Vinícius by prišiel do Barçy, pretože je to culé."

"Ak vyhráme Ligu majstrov, Xavi neodíde. Všetko necháme tak. Xavi pozná klub, je to skvelý tréner a mužstvo malo veľa zranení. Keby bol klub finančne silný, Vitor by prišiel napríklad v júli. Je to 5 zápasov, aby sme sa dostali do Wembley a mohli sa stať majstrami."

zdroj: RAC1
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2024-03-25 11:03:52
Bez váhania predať lebo keď za 2-3 roky prídu na to aký je to flop bude mať cenu 15
2024-03-25 12:52:16
Nech skusia kupiť z wishu :-)