Fermín López si v poslednom čase buduje dobré meno na európskej scéne. Ako informuje Toni Juanmarti z katalánskeho denníka Sport, o 20-ročného stredopoliara sa zaujímajú už dva anglické kluby.

Fermín dostal po dobrej predsezónnej príprave v Barcelone šancu zostať v kádri prvého tímu pre aktuálny súťažný ročník, a hoci počas ročníka nedostával vždy vážne herné príležitosti, jeho hodnotenie v poslednom čase stúpa. Stredopoliar ťaží z absencií Pedriho a Frenkieho de Jonga a nedávno strelil góly proti tímom ako Atlético a Neapol. Účasť 20-ročného hráča v základnej zostave Blaugranas nezostala bez povšimnutia ostatných klubov.

Juanmarti v tejto súvislosti informuje, že Fermína v posledných týždňoch zaradilo na svoj zoznam potenciálnych cieľov niekoľko tímov. Novinár denníka Sport poukazuje na to, že o záložníka sa zaujímali už dva tímy z Premier League. Ide o Everton a Aston Villu. Prvý klub sa o Fermína zaujímal už v januári, zatiaľ čo druhý by v ňom videl cennú posilu na zlepšenie úrovne mužstva. Stojí za zmienku, že v tíme The Toffees pôsobí Amadou Onanu, ktorý je cieľom Barcelony.

Juanmarti však trvá na tom, že akýkoľvek návrh má malú šancu na úspech, keďže Fermín sa sústredí na Barcelonu a chce uspieť len v tomto klube. Futbalista dúfa, že v budúcej sezóne sa v tíme upevní.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.