Marquinhos má problémy s Achillovou šľachou a jeho účasť v zápase proti Barcelone je otázna. Absencia Brazílčana, ktorý je istým pilierom obrany PSG, by mohla byť pre Luisa Enriqueho veľkým problémom.

Marquinhos odstúpil z ihriska počas zápasu s Nantes a sťažoval sa na problémy s Achillovou šľachou. Hoci dojmy z jeho návratu do hry boli pozitívne, jeho účasť v ligovom zápase proti Olympique Marseille je otázna, pričom v Paríži pochybujú, či bude obranca fit na štvrťfinálové stretnutie Ligy majstrov.

Marquinhos sa tak pridáva k dlhému zoznamu hráčov, ktorých Luis Enrique nebude môcť využiť v zápase proti Barcelone. Nedávno utrpel Bradley Barcola zranenie kolennej šľachy v reprezentačnom zápase a Marco Asensio zápasí s rovnakým problémom. Okrem toho Škriniar má problémy s ľavým členkom, a aby toho nebolo málo, ďalší stopér Kimpembe sa len nedávno vrátil po vážnom zranení a nie je v zápasovom rytme.

Dá sa očakávať, že stopérsku dvojicu PSG budú tvoriť Danilo Pereira a Lucas Beraldo, ktorí by za optimálnych podmienok nemali šancu nastúpiť v takom dôležitom zápase Parížanov. PSG takéto rozostavenie použilo v stretnutiach proti Nice a Montpellieru, zatiaľ s pozitívnymi výsledkami. Ale aj Barcelona má problémy s kádrom pred týmto dvojzápasom. Na štvrťfinálové stretnutie by sa mali vrátiť Christensen a Frenkie De Jong, ale účasť Pedriho, minimálne v prvom zápase, je otázna.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.