Barcelona sa pokúsi udržať si João Cancela vo svojom tíme, ale môže mať s tým nielen problémy. Samozrejme, že sa chce dohodnúť s Manchestrom City, ale súperom Kataláncov v boji o Portugalčana by mohol byť Arsenal.

The Sun informuje, že The Gunners sú pripravení zabojovať o Cancela, ak sa Barcelone nepodarí hráča kúpiť. A s tým by mohol byť problém, keďže City si svojho hráča cení na 40 miliónov eur a Barça túto sumu určite nezaplatí. Mikel Arteta má na pravej strane obrany k dispozícii Bena Whitea a Tomiyasu a na ľavej strane Kiwiora a Zinchenka, ale Cancelova univerzálnosť by zvýšila jeho šance hrať. Navyše, tréner Arsenalu pozná Portugalčana z čias, keď bol Guardiolovým asistentom.

Správy v médiách však naznačujú, že Cancelo uprednostňuje zotrvanie v Barcelone. Uvidíme, či sa podarí dosiahnuť dohodu s Manchestrom City, ale 29-ročný hráč na Etihad určite nezostane. Nasvedčujú tomu aj jeho slová v nedávnom rozhovore pre A Bola, v ktorom obvinil Guardiolu, že mu klamal.

zdroj: The Sun
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-03-26 12:01:35
Ztráta Cancela by byl obrovský krok zpět z hlediska kvality týmu. Cancelo je jedním z hlavních pilířů našeho vzestupu a skvěle zapadá do naší hry.
Marco01 Premium
2024-03-26 13:59:54
Zdroj The Sun...viac som necital