Éric García, ktorý je na hosťovaní z Barcelony v Girone, poskytol rozhovor pre RAC1, v ktorom prezradil svoje plány po sezóne. Katalánsky reprezentant ubezpečil, že má v úmysle vrátiť sa do Barçy.

"Mám zmluvu a po sezóne sa musím vrátiť," povedal Éric García. "Je stopercentne isté, že sa do Barçy vrátim. Potom, keď tam budem, uvidím, čo sa stane," dodal stopér, ktorý v tejto sezóne odohral vo farbách Girony 24 zápasov.

Na otázku o veľkej rivalite v strede obrany v Barcelone odpovedal: "Rivalita robí každého lepším a v lete som mal osobnú potrebu dostať sa von, hrať každý víkend, aby som si mohol opäť užívať hru deň čo deň. Po návrate do Barcelony viem, že sú tu stopéri, ktorým sa darí, ale darí sa aj mne," uviedol Katalánec.

Pripomeňme, že po 30. júni sa v kádri Barcelony môže objaviť množstvo stopérov. K Ronaldovi Araujovi, Andreasovi Christensenovi, Julesovi Koundému, Pauovi Cubarsímu a Iñigovi Martínezovi, ktorí už v tíme sú, sa pridajú Clement Lenglet a Éric García, ktorí sa vracajú z hosťovania, zatiaľ čo Chadi Riad by mohol byť kúpený. Klub sa určite bude musieť zbaviť niekoľkých stopérov a Éric bude pravdepodobne jedným z nich.

zdroj: RAC1
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2024-03-29 09:22:12
Super ešte tento to už nech sa rovno vráti aj langlet Barcelona stále naivné dúfa že týchto priemerakov predsa a zarobí za nich peniaze problém je že všetci vedia v akej situácii Barcelona je a nikto im nedá žiadne prachy Max hosťovanie lepšie keby sa ich zbavili za nejaký symbolicky peniaz ako mať z ich platmy starosti
2024-03-29 09:30:23
Rozhodl o své budoucnosti.. "Je stopercentne isté, že sa do Barçy vrátim. Potom, keď tam budem, uvidím, čo sa stane," to se rozhodl, že se vrátí (nemá na výběr) a uvidí co bude? 😁 kde je tam teda to rozhodnutí? Není vám to blbé sem přidávat články s tak zavádějícím nadpisem, které jsou informační hodnotou úplně o hovně?