Jedným z hlavných cieľov Barcelony v letnom prestupovom období bude získanie defenzívneho záložníka a najvyššie na prestupovom zozname katalánskeho klubu v poslednom období je v tomto smere Amadou Onana. Správy z Anglicka však naznačujú, že o 22-ročného hráča sa zaujíma čoraz viac elitných tímov.

Podľa denníka The Telegraph je Bayern pripravený zintenzívniť svoje úsilie o získanie Onanu. Bavori chcú v lete získať aj defenzívneho stredopoliara, pričom od predchádzajúceho letného prestupového obdobia bol v ich hľadáčiku João Palhinha, ale hráč Evertonu urobil v poslednom čase na Bayern veľmi dobrý dojem. Onana však nebude lacný - podľa The Telegraph by mohol stáť až 60 miliónov libier (približne 70 miliónov eur).

Cenovka záložníka Evertonu naznačuje, že Barcelona ho pravdepodobne nebude môcť kúpiť. Najmä preto, že The Toffees nebudú mať dôvod znižovať svoje nároky vzhľadom na záujem nielen Bayernu, ale aj anglických klubov ako Arsenal a Manchester United. Podľa informácií katalánskeho denníka Sport už Deco kontaktoval Onanu a tlmočil mu, že prestup by bol možný len za sumu blízku 40 miliónom. Podľa denníka záujmy 22-ročného hráča zastupuje priateľ Joana Laportu Pini Zahavi, čo by teoreticky mohlo uľahčiť dosiahnutie dohody, ale známy agent má dobré vzťahy aj s Bayernom.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-03-29 12:59:31
Bayern predá 29r Kimmicha za 60M a Kúpi 22r Onanu za 60M. Klobúk dole ako vedia niektoré kluby robiť obchody