Pred niekoľkými dňami sa v programe Bar Canaletes objavila správa, že Neymar by sa rád vrátil do Barcelony. Fabrizio Romano však tvrdí, že v súčasnosti v tejto veci neprebiehajú žiadne rokovania.

Správy z Katalánska naznačovali, že Neymar by veľmi rád opäť hral vo farbách Barcelony a veľa rokoval s Joanom Laportom. Poukázalo sa na to, že cieľom by mohol byť príchod o rok po vypršaní jeho zmluvy s Al-Hilal. Romano sa však domnieva, že k dnešnému dňu neexistujú žiadne rokovania ani kontakty týkajúce sa Neymarovho letného návratu do metropoly Katalánska. Podľa novinára sa Brazílčan stopercentne sústredí na svoje dobrodružstvo v Saudskej Arábii a na rehabilitáciu po zranení, aby mohol potom hrať za Al-Hilal. V tejto fáze preto s Barcelonou o prípadnom návrate nerokoval.

Stojí za zmienku, že Romano mohol mať na mysli Neymarov návrat už v nadchádzajúcom lete, zatiaľ čo Bar Canaletes skôr zvažovali možnosť príchodu krídelníka do Katalánska po tom, ako sa mu 30. júna 2025 skončí zmluva s Al-Hilal. Napriek tomu treba pripomenúť aj to, že Brazílčanov prestup do Barcelony je pre novinárov cyklickou témou, zatiaľ však nič nebolo oficiálne potvrdené. Vzhľadom na finančné faktory alebo hráčov zdravotný stav to bude zložité aj v budúcom roku.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2024-03-29 13:18:56
chel by som ho vidieť ešte v barcelone ale v úplnom zdraví a minimálnou mzdou ale nie na úkor niekoho mladého
2024-03-29 13:20:32
ale je to nepravdepodobné lebo bude mať 33 zranenia ma až až bolo by to asi zbytočne