V súvislosti so zajtrajším zápasom proti Las Palmas sa množia pochybnosti o zdravotnom stave Andreasa Christensena. Dán dnes s tímom netrénoval.

Podľa správ médií Christensen naďalej trpí ochorením Achillovej šľachy, kvôli ktorému nehral v súboji proti Atléticu a neodcestoval na nedávne sústredenie dánskej reprezentácie. Stopérove nepríjemnosti sa ťahajú už nejaký čas a zdá sa, že problém je už príliš veľký na to, aby sa dal bagatelizovať. Katalánsky denník Mundo Deportivo špekuluje, že Xavi možno bude Christensena šetriť pred kľúčovým zápasom proti PSG v Parku princov.

Pripravený hrať však bude Ronald Araujo, ktorý trénuje s tímom a počas sa reprezentačnej prestávky na ihrisku vôbec neobjavil. Xavi okrem iných pozval na tréning aj Mikayila Fayeho a Mamadoua Mbackeho. Keďže druhý menovaný si bude musieť v nasledujúcom kole odpykávať trest za vylúčenie, je možné, že práve novopečený senegalský reprezentant bude povolaný na stretnutie s Las Palmas.

Spravodajca BeIN Sports Bassel Tabbal informoval, že Marc-André ter Stegen utrpel počas tréningu zranenie kolena. Podľa médií však nešlo o nič vážne a brankár pokračoval v tréningu.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.