Posledná reprezentačná prestávka v prebiehajúcom ročníku sa skončila a o slovo sa opäť hlási klubový futbal. Na Kataláncov dnes večer čaká ligový súboj proti Las Palmas na Montjuïc.

Je zjavné, že Barcelona musí získať plný počet bodov, ak chce zostať aspoň v teoretickom boji o ligový titul. Po repre brejku to pre Blaugranas nebude jednoduchý súboj, nakoľko sa hráči musí opäť nastaviť na herný štýl klubu. Navyše, Xavimu chýba niekoľko dôležitých hráčov a iní dôležití hráči ako Gündoğan či Lewandowski, sú preťažení. Platí ale, že po Las Palmas má Barcelona voľno až do súboja proti PSG, ktorý je na programe 10. apríla. Rotácia preto nie je úplne nevyhnutná. Kto sa nakoniec dostane do základu? Niečo naznačili už španielske športové denníky vo svojej prognóze.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka Mundo Deportivo

FC Barcelona: Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Iñigo Martínez, Cancelo; Sergi Roberto, Gündogan, Fermín; Lamine Yamal, Lewandowski a João Félix.

Pohľad denníka AS

zdroj: mundodeportivo.es as.com marca.com sport.es
foto: mundodeportivo.es as.com marca.com sport.es

Diskusia

1 komentár
2024-03-30 10:04:09
Za mňa by aj Yamal aj Lewa mali oddychovať. Vkľude aj Gundogan (miesto neho ale nemá veľmi kto nastúpiť). Titul v La Lige je len čisto v teoretickej rovine.