Médiá včera informovali, že až piatim hráčom Barcelony hrozí v zápase proti Realu Madrid suspendácia kvôli nadmernému počtu žltých kariet. Traja z nich už dostali ďalšie takéto napomenutie v stretnutí s Las Palmas, čo bude znamenať, že budú mimo hry nie na Clásico, ale na duel s Cádizom.

Zo štyroch ohrozených hráčov, ktorí sa objavili na ihrisku, sa až traja stihli vykartovať. Najviac udrel do očí pokus Roberta Lewandowskeho, ktorý počas striedania úmyselne veľmi pomaly opustil ihrisko, aby ho rozhodca potrestal. Poliak si to odniesol a v ďalšom súboji s Cádizom si už nezahrá. Namiesto neho si Xavi pravdepodobne vyberie medzi Ferranom Torresom a Vitorom Roque.

Niekoľko minút po Levym dostal žltú kartu aj João Cancelo po tom, čo kopol súperovho hráča. Situácia Portugalčana bola rovnaká ako v prípade poľského reprezentanta. Ešte predtým dostal svoju piatu žltú kartu v sezóne Iñigo Martínez. Zdá sa, že v tejto situácii môže Héctor Fort dostať šancu v stretnutí s Cádizom. Po štyri žlté karty majú stále Oriol Romeu a Andreas Christensen, ktorí dnes nehrali.

zdroj: twitter
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-03-31 09:29:36
Trosku okate žlté karty. Všetkým musí byť jasné, že to bol plán.