Nedávno médiá písali o tom, že Pedri sa už vrátil k tréningu na ihrisku a plánuje si svoju budúcnosť v Barcelone. Teraz novinár Alfredo Martínez z katalánskeho denníka Sport načrtol plán Pedriho návratu do prvého tímu a ubezpečil nás, že záložník sa napriek ďalšiemu zraneniu cíti psychicky veľmi silný.

Podľa španielskeho novinára sa zdá, že zranenie, ktoré Pedri utrpel na San Mamés, nebolo až také vážne. Pedrimu spadol kameň zo srdca, keďže išlo o ďalšie zranenie, ktoré sa mu prihodilo v čase, keď sa vracia do svojej najlepšej formy. Ukázalo sa však, že situácia nebola taká zlá, ako sa pôvodne predpokladalo, a teraz je stredopoliar blízko návratu do hry. Už začal trénovať na ihrisku a cíti sa psychicky veľmi silný. Silnejšie, ako by si mnohí mohli predstaviť. Martínez tvrdí, že Pedri po nedávnych zdravotných problémoch veľmi dozrel a cíti sa sebavedomo.

Ako vždy v jeho prípade, lekársky personál nechce stanoviť konkrétny dátum jeho návratu, ale pocit je taký pozitívny, že nie je vylúčené jeho povolanie na niektorý zo zápasov proti PSG. Najneskôr by mal byť pripravený na zápas proti Realu Madrid na Santiago Bernabéu. Samotný hráč v diskusnej relácii The Residency odpovedal na otázky fanúšikov: "Chcem sa vrátiť čo najskôr, ale nestanovujem si konkrétny dátum. Chcem byť v najlepšej forme a užiť si s kolegami hru v rozhodujúcej časti sezóny, pretože ma čakajú atraktívne zápasy. Zatiaľ ide všetko dobre. Okrem fyzioterapie a posilňovne si dávam veľký pozor na stravu, cvičím pilates a využívam hyperbarickú komoru."

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
Marian Premium
2024-03-31 18:06:39
Pedri mi v našej zostave momentálne nechýba. Vyhrávame bez neho viac ako s ním. Nech sa poriadne zotaví, aby po 2 zápasoch zase neodkríval na lavičku.