Prítomnosť mladých ľudí pri Ciutat Esportiva, ktorí zaznamenávajú odchod futbalistov z tréningového centra, často prináša napätie kvôli dotieravému správaniu tiktokerov. Dnes došlo k ďalšiemu incidentu, tentoraz s Iñigom Martínezom.

Na záberoch je vidieť, ako obranca Barcelony vystupuje z auta a približuje sa k jednému z chlapcov. "Toto je naposledy, čo ma nazývaš hlupákom, naposledy. Naposledy ma urážate. A tvoj priateľ to isté. Naposledy. Počul si to alebo nie? Naposledy. Nebuď drzý," povie Martínez. Nepočujeme, čo chlapec odpovedá, ale futbalista vyzeral veľmi vyvedený z miery.

Nepoznáme kontext celej situácie, ale môžeme predpokladať, že Iñigo opustil svoje vozidlo z nejakého dôvodu. Správanie mladých priaznivcov môže byť často bezohľadné a dotieravé, a dokonca sa stáva, že vstúpia pred idúce auto, čím ohrozujú predovšetkým seba. Na vlastnej koži to zažil napríklad Samuel Umtiti.

Katalánsky denník Sport uvádza, že ľudia pred Ciutat Esportiva často nútia futbalistov zastaviť a potom predávajú autogramy, ktoré dostávajú. Dochádza aj k horším incidentom. Robertovi Lewandowskemu napríklad ukradli hodinky. Poliak ich našťastie neskôr získal späť, ale takéto incidenty môžu hráčov Barcelony určite odradiť od toho, aby sa venovali fanúšikom.

Okrem toho tiktokeri zaznamenávajúci odchod hráčov spod Ciutat Esportiva často jednoducho dúfajú v lacnú senzáciu. Snažia sa hráčov prinútiť, aby zastali, niekedy dokonca zachádzajú tak ďaleko, že používajú urážky. Zdá sa, že v tomto prípade mohol byť Martínez skutočne urazený. Barça už nezverejňuje časy tréningov, aby sa nevystavovala takýmto incidentom v rámci Ciutat Esportiva, ale zrejme sa stále stávajú.

zdroj: twitter
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2024-04-01 19:54:34
Ironia by bola keby mu ukradli auto ked ho tam nehal tak otvorene :D