Jednou z priorít Barçy v sezóne 2024/2025 je získať kvalitného defenzívneho záložníka. Jedným z nich je klubový spoluhráč ďalšieho veľkého cieľa Xaviho Martína Zubimendiho, a to Mikel Merino.

Ako informuje Gabriel Sanz z Mundo Deportivo, Mikel Merino je pod drobnohľadom športového riaditeľstva Barcelony. V tomto smere sa zatiaľ neuskutočnili žiadne kroky, keďže Amadou Onana z Evertonu je na zozname želaní vyššie ako on, ale o Baska je záujem najmä kvôli tomu, že mu v roku 2025 končí zmluva. Novinár však tvrdí, že v súčasnosti prebiehajú rokovania o jeho predĺžení.

Dosiahnutie dohody medzi Merinom a Realom Sociedad si vyžaduje čas a Barça situáciu pozorne sleduje. V prospech Barçy hovorí fakt, že záložník chce hrať v Lige majstrov. Na druhej strane, hráčova odstupná klauzula je v súčasnosti 60 miliónov eur.

Gabriel Sanz tvrdí, že hráč zatiaľ kladne neodpovedal na ponuku na predĺženie zmluvy. Barça sa ho pokúšala podpísať už pod vedením Ronalda Koemana, ale vtedy nedošlo k dohode a transfer nebol možný aj z finančných dôvodov.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-04-04 14:22:06
Merino 🤣🤣🤣 presne toho som tipoval podľa názvu članku. Toto je zlý sen. To jeden taký Oriol Romeu im už nestačil?