Pred súbojom Barcelony s PSG je pre médiá naďalej veľkou témou zdravotný stav Frenkieho de Jonga alebo Pedriho. V parížskom tíme sa však vyskytol problém na pravej strane obrany.

Včera médiá informovali, že Nordin Mukiele utrpel počas zápasu PSG s Clermontom Foot zranenie hlavy a musel predčasne opustiť ihrisko. Dnes sa 26-ročný hráč podrobil vyšetreniu u neurológa. Špecialista v jeho prípade odporučil odpočinok. L'Equipe uvádza, že Mukiele je mimo hry pre zápas s Barcelonou.

Pre Luisa Enriqueho by absencia pravého obrancu na duel Ligy majstrov znamenala menší problém, keďže Francúz mohol nahradiť Achrafa Hakimiho, ktorý je suspendovaný pre karty. Mukiele odohral v tejto sezóne 16 zápasov, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu, hoci niekedy hrával na rôznych pozíciách. Je teda veľmi pravdepodobné, že na túto stranu obrannej línie sa presunie stredopoliar Warren Zaire-Emery. 18-ročný mladík si už v aktuálnej sezóne niekoľkokrát zahral na tejto pozícii.

Na druhej strane, dobrou správou pre Luisa Enriqueho je prítomnosť na tréningu nielen Zaire-Emeryho, ale aj Bradleyho Barcoliho. Ten je dôležitou súčasťou PSG v aktuálnom ročníku, v ktorom nastúpil na 33 zápasov. V poslednom čase sa boril so svalovými problémami, ale na duel s Barcelonou bude pripravený. Presun Zaire-Emeryho by medzitým mohol uvoľniť miesto v základnej jedenástke Kang-in Leemu.

zdroj: mundodeportivo.es L'Equipe
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.