Pred súbojom Barcelony s PSG francúzska tlač opätovne rozoberá tému záujmu Parížanov o Gaviho. Podľa L'Equipe by klub z Parc des Princes mohol v budúcnosti urobiť ďalší krok za záložníka Blaugranas.

Francúzsky denník priznáva, že šance na získanie Gaviho sú mizivé, ale PSG sa nemieni vzdať. L'Equipe pripomína, že všetko sa začalo už v lete, keď prezident Nasser Al-Khelaïfi a športový riaditeľ Luis Campos zvažovali príchod 19-ročného hráča, ale bez úspechu. Podľa týchto správ však ich záujem neutíchol, k čomu prispeli aj finančné výhody spojené s odchodom Kyliana Mbappého.

L'Equipe zdôrazňuje, že by bolo potrebné presvedčiť nielen Gaviho, ale aj Barcelonu, keďže odstupná klauzula stredopoliara má hodnotu jednej miliardy eur. Podľa denníka katalánsky klub vylúčil predaj záložníka, ale PSG nepovažuje tento cieľ za dlhodobo nemožný. L'Equipe naznačuje, že prípadné Xaviho zotrvanie by mohlo zohrať úlohu a byť argumentom pre Gaviho zotrvanie. Navyše, denník uvádza, že po rozhovoroch z minulého leta sa hráčovo okolie a sprostredkovatelia Parížanov dohodli, že zostanú v kontakte.

zdroj: l'equipe
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-09 08:30:58
Pedriho by som im predal aspoň za 70m a viac
2024-04-09 12:09:07
Ja si teda neviem absolutne predstavit hrat Gaviho v Parizi.....