Ronald Araujo dal jasne najavo, že chce naďalej hrať za Barcelonu. Je jednou z najdôležitejších postáv v klube a fanúšikovia aj ľudia spojení s Barçou by si len ťažko vedeli predstaviť tím bez neho. Podľa informácií denníka Sport sa očakáva, že dohoda medzi Barcelonou a hráčom bude dosiahnutá a oznámená pred koncom tejto sezóny.

Barcelona sa už dávnejšie rozhodla, že Ronald Araujo musí v klube zostať. Napriek lanáreniu Bayernu a klubov Premier League sa nič mimoriadne nestane. Drobné nezhody a nedorozumenia medzi Barçou a futbalistovým okolím sa už vyriešili a teraz už len treba dospieť k dohode, ako bude vyzerať nová zmluva.

Kľúčovým momentom pre rokovania mal byť... premiéra dokumentárneho filmu o Araujovi. Vtedy sa tam stretli Joan Laporta, Deco, samotný futbalista a jeho agenti. Vtedy sa rozptýlili akékoľvek pochybnosti a obe strany sa dohodli na tom, že Uruguajčan zostane v klube.

Návrh zmluvy už bol predložený agentom futbalistu, ktorí ho analyzujú. Ronald Araujo povedal svojmu okoliu, že jeho zámerom je dosiahnuť dohodu a chce, aby nový kontrakt bol oznámený pred koncom sezóny. Barcelona tak bude musieť riešiť predaj ďalších obrancov, keďže terminátor z Uruguaja sa nikam nechystá.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.