Do zápasu s PSG už naozaj veľa nezostáva. Podľa katalánskeho denníka Sport však základná jedenástka na toto stretnutie ešte nie je úplne pripravená. Chýba len jedno meno do stredu poľa. Kto túto medzeru zaplní?

Ako informuje Toni Juanmarti, jedinou otázkou v základnej zostave na zápas proti Paris Saint-Germain je, kto bude hrať na poste pivota v tíme Blaugranas. Napriek tomu, že Christensenovo miesto v základnej zostave na poste defenzívneho stredopoliara bolo v dňoch pred zápasom považované za samozrejmosť, realita je taká, že Dán nemá miesto v zostave na zápas proti PSG isté.

Christensen má šancu na hru od začiatku, ale v tejto fáze je takmer rovnako pravdepodobné, že bude sedieť na lavičke náhradníkov. Xaviho veľkou dilemou je, či pred obrancov postaviť Dána, alebo možno Sergiho Roberta, ktorý sa v posledných týždňoch prezentuje v dobrej forme.

Christensen, ktorý nehral od 12. marca, teda takmer mesiac, sa už takmer zotavil zo zranenia Achillovej šľachy, ale stále nie je úplne fit. Bolesti pretrvávajú a bývalý hráč Chelsea nemusí byť v plnej sile. Napriek odpočinku počas reprezentačnej prestávky Dán stále pociťuje určité ťažkosti. Andreasove pocity počas posledného tréningu v Paríži sa môžu ukázať ako rozhodujúce.

Hlavnou alternatívou za Christensena je Sergi Roberto. Treba pripomenúť, že Frenkie de Jong sa takisto môže objaviť v základe, takže ak by od začiatku hral aj Christensen, znamenalo by to dvoch hráčov v strede poľa bez zápasového rytmu, keďže Holanďan tiež nehral viac ako mesiac.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.