Javier Tebas sa často kriticky vyjadruje na adresu Florentina Péreza. Prezident La Ligy tak urobil opäť, pričom zdôraznil škodlivosť nadmerného vplyvu prezidenta Realu Madrid v Španielsku. Vyjadril sa aj na tému Vinícius.

Superliga

"Florentino nikdy neprehráva. Je vždy pozorný a ostražitý. Už roky sa ma snaží odstrániť a neprestáva. Superliga je model riadenia, v ktorom vládnu najbohatšie kluby. Hovorí, že veľa vygenerujú a solidárne rozdelia. Vyzeralo by to ako feudálna éra, ale vo futbale."

Florentinova moc

"Bránim sa, ako sa len dá. Fotografia lóže zo zápasu proti City hovorí za všetko. Nie je to otázka strachu, ale toho, kto je pred vami. Je to veľmi vplyvná osoba pri dosahovaní svojich cieľov. Florentino je prierezový. V prípade Berlusconiho sme vedeli, že je pravičiar, tu je Florentino s každým: Carmenom, Zapaterom, Sánchezom... Má veľký vplyv, príliš veľký... To vôbec nie je dobré pre krajinu ani pre futbal."

Vinícius

"Je to obeť. Keď je niekto lídrom, je na muške. Nebudem komentovať jeho správanie na ihrisku, pretože by som musel hovoriť o mnohých hráčoch. Nie som Viníciusov otec ani tréner, nebudem o tom hovoriť."

Ďalšie obdobie

"Ak Superliga zostane mŕtva aj o štyri roky, nebudem pokračovať vo funkcii prezidenta. Ak nie, pokúsim sa ním byť aj naďalej. V Európe je viac ako 60 000 profesionálnych klubov a Superliga tento ekosystém rozbíja. Peniaze by išli najbohatším klubom a hráčom. Je to etický problém. Takto to nemôže byť."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2024-04-12 13:24:53
Je to mafiááááááááááááááán