Katalánci včera dokázali vybojovať plný počet bodov na ihrisku Cádizu v ligovom zápase, ktorý bol mimoriadne nepríjemný. Pred odvetou s PSG v Lige majstrov a ligovým El Clásicom, bol tento zápas zradný, preto sa 3 body počítajú.

Najlepšie: Víťazstvo napriek striedaniu a krásny gól Felixa

Xavi sa rozhodol nechať odpočívať väčšinu hráčov, ktorí nastúpia v základnej zostave v utorok. Z hráčov, ktorí s najväčšou pravdepodobnosťou nastúpia proti PSG, dnes v základnej jedenástke hrali Ter Stegen a Cubarsí, zatiaľ čo Koundé, Pedri a Lamine Yamal dostali tiež 30 minút. Napriek takejto ráznej rotácii sa víťazstvo podarilo dosiahnuť vďaka krásnemu gólu Felixa. Portugalčan prekonal Ledesmu pôsobivým zakončením a v tejto sezóne má na konte už 10 gólov a 6 asistencií vo všetkých súťažiach. Teraz je čas na Ligu majstrov, kde by mohli Xaviho zverenci celkom nečakane ešte zamiešať kartami.

Najhoršie: Slabý predkrm pred Ligou majstrov

Hoci samotné víťazstvo a Felixov gól znamenajú, že na tento zápas nebude žiadny fanúšik Barcelony spomínať v zlom, z hľadiska kvality predstavenia to bolo naozaj slabé. Ferran a Vitor Roque nedokázali zapôsobiť, Oriol Romeu sa snažil hrať rýchlo a Marcos Alonso bol rovnako ofenzívny ako neproduktívny. Dokonca aj Cubarsí bol dnes mimoriadne nevyspytateľný, najmä na lopte. Čím menej takýchto zápasov počas sezóny uvidíme, tým lepšie.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-04-14 08:52:07
ako hodnotenie hráčov je tento príspevok vynikajúci